156,00 rsd

Naša suva jabuka je idealna užina koja spaja divnu sočnost sveže jabuke sa kompaktnošću sušenog voća. Ova ukusna poslastica je puna prirodnih vitamin (A i C) i vlakana, pružajući vam osvežavajući zalogaj u svakom trenutku. Zadržava boju, miris i ukus.

Gramaža: 40 g

Kategorija:

Bez dodatka šećera i konzervansa, ova poslastica očuva autentičnost i nutritivne vrednosti jabuke, čineći je izuzetno pogodnom za sve koji žele uskladiti uživanje u hrskavoj i sočnoj jabuci sa zdravim životnim stilom.

Suvu jabuku možete uživati kao ukusnu užinu koja pruža instant dozu energije, bilo da ste na poslu, školi ili na putu. Njena praktičnost je neosporna, a istovremeno čini izvrstan dodatak raznovrsnim receptima, kao što su musliji, jogurti ili voćne salate. S obzirom na visok sadržaj vlakana i prirodnih antioksidanata, naša suva jabuka takođe podržava vašu opštu dobrobit, doprinoseći vašem zdravlju na ukusan način.

Uz našu suvu jabuku, otkrijte savršen sklad između zadovoljstva ukusa i brige o svom telu. Neka vaša ishrana bude bogata i ukusna uz ovu prirodnu i hranljivu poslasticu.