Potrošni materijal

Od Websterovog rečnika iz 1913. godine do danas, ova vrsta proizvoda se definiše i koristi kao onaj materijal u kancelarijskom poslovanju koji se troši i koji se nakon upotrebe može baciti i uništiti. Kako bi se maksimizirala efikasnost u radu, Novitas Consult obezbeđuje sve što je potrebno u svakodnevnom radu i prilagođava ponudu specifičnim potrebama svakog klijenta.

Standardi

Standardi koje Novitas Consult poseduje su:

png-transparent-organization-iso-9000-iso-9001-2015-certification-iso-9001-text-trademark-logo-thumbnail

Sistem menadžmenta kvalitetom u skladu sa zahtevima standarda ISO 9001:2015 za pakovanje, prepakivanje, sortiranje voća i povrća, kancelarijskog, reklamnog i potrošnog materijala.

Standard ISO 9001:2015 obezbeđuje logičan pristup upravljanju poslovnim aktivnostima kojima se dosledno ostvaruje zadovoljstvo klijenata.

Izdvojeni proizvodi

Fiskalne rolne

Fiskalne rolne su ključni potrošni materijal u poslovima koji koriste fiskalne kase i štampače za izdavanje računa. Ove rolne papira su specijalno dizajnirane za visokokvalitetan ispis i dugotrajnost, kako bi se osigurala precizna evidencija transkacija i pružila jasna dokumentacija za kupce i u porezne svrhe.

Etikete i nalepnice

Etikete i nalepnice su tanki materijali sa lepljivom poleđinom koji se koriste za označavanje, identifikaciju, označavanje cena, promociju, ili drugu vrstu informacije na različitim predmetima i površinama. Njihova upotreba namenjena je za označavanje proizvoda, paleta i ambalaže radi lakšeg praćenja i identifikacije.