Prehrambeni proizvodi

Standardi se razvijaju kako bi se obezbedila doslednost i univerzalna prihvaćenost u vezi sa proizvodima, uslugama ili procesima. Oni se primenjuju u različitim oblastima, uključujući inženjering, tehnologiju, medicinu, ekologiju i slično.

Novitas Consult implementira standarde koji su vezani za procese menadžmenta, proizvodnje ambalažnih i potrošnih proizvoda i poseban akcenat stavlja na standarde za bezbednost hrane i njenih tokova.

Standardi

Standardi koje Novitas Consult poseduje su:

png-transparent-hazard-analysis-and-critical-control-points-certification-food-iso-9000-business-food-text-trademark

Sistem zdravstvene bezbednosti hrane HACCP za pakovanje, prepakivanje, sortiranje voća i povrća.

HACCP je sistem bezbednosti hrane koji se zasniva na analizi i kontroli potencijalnih bioloških/mikrobioloških hemijskih i fizičkih opasnosti kojima su izložene sirovine, mogućih opasnosti pri rukovanju, proizvodnji, distribuciji i konzumiranju krajnjeg proizvoda.

png-transparent-organization-iso-9000-iso-9001-2015-certification-iso-9001-text-trademark-logo-thumbnail

Sistem menadžmenta kvalitetom u skladu sa zahtevima standarda ISO 9001:2015 za pakovanje, prepakivanje, sortiranje voća i povrća, kancelarijskog, reklamnog i potrošnog materijala.

Standard ISO 9001:2015 obezbeđuje logičan pristup upravljanju poslovnim aktivnostima kojima se dosledno ostvaruje zadovoljstvo klijenata.

GLOBALGAP-Logo

Standard dobre poljoprivredne prakse GLOBALGAP

Standard GLOBALGAP pruža informacije potrošaču da određeni poljoprivredni proizvod koji kupuje odgovara globalnim zahtevima sigurnosti i pozitivnoj praksi u proizvodnji.

FSSCsquare

Standard FSSC 22000 za bezbednost hrane Globalne inicijative za bezbednost hrane (GFSI).

Standard FSSC 22000 koristi se u celom lancu snabdevanja hranom kako bi se osigurali standardi i procesi bezbednosti hrane.

Izdvojeni proizvodi

Suva šljiva bez koštice 250 g

Suve šljive bez koštica su prirodni delikates, prava poslastica koja spaja divno slatku i voćnu aromu šljiva sa praktičnošću bez pristustva koštica. Ove suve šljive su pažljivo odabrane, osušene i očišćene kako bi se obezbedio vrhunski kvalitet i ukus.

Pirinač dugo zrno 450 g

Pirinač dugo zrno ima blag ukus koji ga čini savršenim pratiteljem različitih jela. Ovaj pirinač upija arome i začine koje mu dodate, veoma prilagodljiv sastojak u mnogim kuhinjama. Priprema je jednostavna i brza

Suva kruška

Suve kruške su ukusna i zdrava poslastica koja se dobija dehidratacijom svežih krušaka.
Ovaj proces zadržava bogatstvo prirodnih vitamina i minerala kruške, kao što su vitamini C, K, B3, B5, B9 i kalijum.
.

Suva jabuka

Naša suva jabuka je idealna užina koja spaja divnu sočnost sveže jabuke sa kompaktnošću sušenog voća. Ova ukusna poslastica je puna prirodnih vitamin (A i C) i vlakana, pružajući vam osvežavajući zalogaj u svakom trenutku. Zadržava boju, miris i ukus.