NOVITAS CONSULT–u MAXI NAGRADA ZA ODRŽIVOST 2023. GODINE

Na drugom Maxi Nacionalnom festivalu hrane, održanom 15. juna 2023. godine u organizaciji trgovinskog lanca Delhaize Serbia dodeljeno je priznanje preduzeću Novitas Consalt,  kao kompaniji koja zapošljava osobe sa invaliditetom i uz to je ponosni nosilac brojnih nagrada za kvalitet u poljoprivredi. Reč je o proizvodima vrhunskog kvaliteta koji su dostupni u svim Delhaize objektima širom zemlje.

Izražavajući zadovoljstvo i zahvalnost saradnjom i priznanjem Marija Ignjatović, suvlasnica i direktorka preduzeća Novitas Consult, posebno je istakla značaj dugogodišnje saradnje Novitas Consult-a sa Delhaize Serbia koja je doprinela snažnom razvoju standarda kvaliteta i bezbednosti proizvoda koji se plasiraju u Maxi prodajnim objektima i koji na godišnjem nivou iznose oko  12 tona suve šljive i oko 25 tona sveže šljive, pored drugih proizvoda namenjenih Maxi pijaci, kao što su čeri paradajz, celer, beli luk i keleraba.

U prisustvu brojnih uglednih zvanica, manifestacija  je okupila desetine domaćih proizvođača voća i povrća, sa ciljem prenošenja poruke o važnosti sinergije nauke i privrede u podizanju nivoa kvaliteta proizvoda, o čijem poreklu i načinu proizvodnje su gosti i posetioci festivala imali priliku da se informišu.