CVET USPEHA ZA ŽENU ZMAJA

Udruženje poslovnih žena Srbije je na svečanosti održanoj 26.10.2017. u Opera & Theatre Madlenianum, po jedanaesti put za redom, dodelilo nagradu „Cvet uspeha za ženu zmaja“ najboljim preduzetnicama u Srbiji, u saradnji sa Nemačkom organizacijom za međunarodnu saradnju GIZ.

Titulu „Žena zmaj“, ove godine je ponelo devet preduzetnica od 24 nominovanih iz cele zemlje.

Komisija je odlučila da 7 kandidatkinja dobije specijalna priznanja za doprinos razvoju ženskog preduzetništva u različitim segmentima poslovanja.

Ova nagrada predstavlja jedinstveni podsticaj poslovnim ženama koje se hrabro bore sa svim preprekama u biznisu, a ujedno doprinosi i njihovoj afirmaciji. Do sada je na ovom događaju promovisano više od 400 žena, a 121 preduzetnica je dobila nagradu.Specijalno priznanje za socijalno preduzetništvo dobila je Marija Ignjatovic, suvlasnica i direktorka preduzeća „Novitas Consult“ d.o.o iz Šapca,le dve preduzetnice Aleksandra Bogunovic, suvlasnica preduzeća „Bexing“ d.o.o. iz Beograda, i Milenca Srećković, suvlasnica i direktorka preduzeća „SET“ d.o.o. iz Šapcale dve preduzetnice Aleksandra Bogunovic, suvlasnica preduzeća „Bexing“ d.o.o. iz Beograda, i Milenca Srećković, suvlasnica i direktorka preduzeća „SET“ d.o.o. iz Šapca

Specijalno priznanje za socijalno preduzetništvo dobila je Marija Ignjatovic, suvlasnica i direktorka preduzeća „Novitas Consult“ d.o.o iz Šapca, dok je specijalno priznanje za uspešan zajednički biznis dodeljeno Nađi Jokanović i Nini Milović, suvlasnicama i direktorkama preduzeća „Wannabe“ d.o.o iz Beograda. Specijalno priznanje za socijalno preduzetništvo dobila je Marija Ignjatovic, suvlasnica i direktorka preduzeća „Novitas Consult“ d.o.o iz Šapca,Specijalno priznanje za socijalno preduzetništvo dobila je Marija Ignjatovic, suvlasnica i direktorka preduzeća „Novitas Consult“ d.o.o iz Šapca, dok je specijalno priznanje za uspešan zajednički biznis dodeljeno Nađi Jokanović i Nini Milović, suvlasnicama i direktorkama preduzeća „Wannabe“ d.o.o iz Beograda.

Specijalno priznanje za socijalno preduzetništvo, dobila je Marija Ignjatović, suvlasnica i direktorka preduzeća Novitas Consult iz Šapca.

Početak poslovanja Novitas Consult je 2013. godina.

Novitas Consult ima 18 zaposlenih, (od toga 13 žena), od toga 14 osoba sa invaliditetom. Broj zaposlenih je u porastu.U toku 2017. usvojeni su standardi poslovanja ISO 9007-2008 i HACCP.